Al jaren het leukste uitje op de Hondsrug

Eko-Tours biedt sinds 2016 bijzondere excursies aan in de natuur op de Hondsrug. Iets wat in deze vorm alleen bij ons kan, met vele duizenden enthousiaste deelnemers. Rijd zelf in een 100% elektrische terreinauto door het Unesco Geopark onder leiding van een deskundige gids en ontdek de prachtige natuur op dit Leukste uitje van de Hondsrug.

Beleef het groene avontuur

Samen met vrienden, collega’s of familie eropuit en een avontuurlijke safari in een bosrijke omgeving meemaken? Beleef Drenthe en boek een excursie bij Eko-Tours. Rij zelf in de 100% elektrische Eko-Explorer© en ervaar de natuur en cultuur van het Drentse landschap.

Door de samenwerking met Staatsbosbeheer mogen we in het bos rijden en brengen we je op plekjes waar je anders niet komt. En natuurlijk is het rijden in de Eko-explorer© erg stil en kun je optimaal van de natuur genieten.

Zelf rijden met een gids

Eko-Tours organiseert excursies met verschillende thema’s waarbij je zelf in de elektrische Eko-Explorer© rijdt. De Eko-Explorer© is een Nederlands product, 100% elektrisch en geschikt voor de openbare weg. Je hebt dus wél een rijbewijs nodig om er in te mogen rijden.

Er gaat altijd een gids mee die de weg weet in het bos en interessante informatie voor je heeft. We stoppen op een groot aantal plaatsen onderweg waar de gids vertelt over natuur, cultuur, geschiedenis of bezienswaardigheden in het natuurgebied.

Met Eko-Tours bezoek je mooie plekjes middenin de natuur. Het is een bijzonder ‘groen avontuur’ voor voor alle leeftijden; jong en oud kunnen mee op safari in Drenthe. De Eko-Tours excursie is ook zeer geschikt voor minder mobiele personen !

Eko-Tours ExcursiesBOEK NU JE SAFARI IN DRENTHE

[product_category per_page=”12″ columns=”3″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”excursie”]

Reserveer je excursie

Eko-Tours biedt verschillende excursies. Alle excursies worden in groepsverband gereden.  Let op: het is niet mogelijk om individueel een Eko-Explorer© te huren en een eigen route te rijden. Wél kunnen we maatwerk leveren voor groepen. Kies voor de excursie waaraan je wilt deelnemen en bekijk welke data beschikbaar zijn. Bij de tijd(en) zie je de nog beschikbare plaatsen.

Vertrek van de excursies

De vertreklocatie van onze excursies is Valtherweg 1, 7875 TA in Exloo. De gids wacht op je bij het KoffiePunt in het gebouw. Een routebeschrijving wordt bij de reserveringsbevestiging meegestuurd.

Let op dat je op tijd bent We verwachten je 15 minuten voor de genoemde vertrektijd en gaan na de uitleg van de gids en formaliteiten over het zelf mogen rijden in de auto’s meteen op pad.

Klik hier voor de routebeschrijving naar Eko-Tours en praktische tips.

Op weg met de excursie

Je boekt per deelnemer een plaats in een van de auto’s. We houden zoveel rekening met de indeling in de auto’s met de samenstelling van de groep/gezin. Het kan voorkomen dat u ook met andere (onbekende) personen in een auto aan de excursie deelneemt (bijvoorbeeld als u boekt met 2 personen, kunnen er ook nog 2 anderen bij de auto in).

Na de ontvangst en uitleg van de gids over de excursie en de elektrische terreinauto – de Eko-Explorer – begint het groene avontuur in de natuur en gaan we ‘op pad’.

Over de Eko-Explorer

Meer weten over de unieke Eko-Explorer ? Klik hier: