100% elektrischBezoek de mooiste plekjes met onze Hondsrugtours

Beleef het Unesco Global Geopark de Hondsrug op een van de bijzondere voertuigen van Eko-Tours. Stil en relaxed rijd je met elkaar door de natuur langs bezienswaardigheden en mooie dorpjes. We sturen je niet zomaar ‘het bos in’ maar geven je een route mee met uitgebreide informatie over de tour in de speciale route-app.

De voertuigen zijn zo afgesteld qua snelheid dat je ook samen op een tour kunt gaan met verschillende voertuigen.

Eko-Tours beschikt over een groot aantal van de diverse voertuigen en je kunt tours doen van 2 of 3 uur, naar keuze een route die wij hebben uitgestippeld of een eigen gekozen route.

Wil je meer weten over de verschillende voertuigen waar je uit kunt kiezen, kijk dan op de pagina Onze Voertuigen.

 

Tijdsduur is een benadering

De genoemde tijd van 2 of 3 uur is een benadering. We zijn er van uit gegaan dat je een route op je gemak rijdt en de bezienswaardigheden en informatie in de app leest en bekijkt, en misschien onderweg nog een drankje of ijsje neemt. Dan duurt een tour ongeveer 2 of 3 uur. Rijd je bijvoorbeeld aan ‘een stuk door’ en stop je nergens, dan ben je eerder terug, terwijl andere mensen de tour op hun gemak doen en alles uitgebreid bekijken, dan kan de tijd zelfs ‘krap’ worden.

Tours van 2 uur

Rijd op deze leuke tocht van 2 uur zonder moe te worden door het gebied langs een aantal bezienswaardigheden, zoals een Hunebed, een grafheuvel, de glooiingen van de Hondsrug en het bos.

Een mooie korte kennismaking met het gebied en met een van de vele elektrische voertuigen van Eko-Tours, zoals de Eko-Bike, de Eko-Cruiser en diverse Eko-Choppers of combineer ze in een groep.

Tours van 3 uur

Een prachtige tocht van 3 uur door het natuurgebied en langs verschillende plaatsen om Drenthe te ontdekken. Met ruime gelegenheid om te stoppen in de natuur,  bij een of meer hunebedden, een grafheuvel en de Schaapskooi van Exloo. Op deze tour is er ook ruimte en tijd om onderweg iets te drinken of de meegenomen picknick te nuttigen.

Ontdek het gebied en met een van de vele elektrische voertuigen van Eko-Tours, zoals de Eko-Bike, de Eko-Cruiser en diverse Eko-Choppers of combineer ze in een groep.

Speciale Tasty Tours

Ontdek culinair Drenthe op deze unieke tour met 5 stops bij verschillende horecagelegenheden voor iets lekkers. Geniet van overheerlijke hapjes, snacks, zoete lekkernijen en gerechten (excl. drankjes). Een tour van circa 5 uur door de prachtige natuur van de Hondsrug.

Een heerlijke tour in de natuur met een van de vele elektrische voertuigen van Eko-Tours, zoals de Eko-Bike, de Eko-Cruiser en diverse Eko-Choppers, of combineer de voertuigen in een groep.

Kwaliteit en serviceWAT MAAKT EKO-TOURS BIJZONDER?

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een uitje moet ‘kloppen’. Goed onderhouden voertuigen, mooie routes, een duidelijke persoonlijke uitleg, vriendelijk personeel en ondersteuning bij vragen of eventuele problemen. We hebben een fraaie ontvangstruimte met toiletten en kleine horeca, zoals koffie, thee, fris en ijs. En heb je onderweg onverhoopt een probleem, dan helpen we snel weer op weg met onze eigen servicedienst.

We houden ons bij de verhuur aan de regels en wetten die gelden voor het rijden met en op de voertuigen. Ook al moeten we soms mensen teleurstellen. Wat niet is toegestaan, doen we niet. Maar dan zoeken we samen naar oplossingen om er een mooi uitje van te maken.

Onze medewerkers vertellen er graag meer over.