100% elektrischBezoek de mooiste plekjes met onze Hondsrugtours

Beleef het Unesco Global Geopark de Hondsrug op een nieuwe manier op een van de bijzondere voertuigen van Eko-Tours. Stil en relaxed rijd je met elkaar door de natuur langs bezienswaardigheden en  mooie dorpjes. We sturen je niet zomaar ‘het bos in’ maar geven je een route mee met uitgebreide informatie over de tour in de speciale route-app.

De voertuigen zijn zo afgesteld dat je ook samen op een tour kunt gaan met verschillende voertuigen en eventueel onderweg nog kunt wisselen.

Eko-Tours beschikt over een groot aantal van de diverse voertuigen. Er is vrijwel altijd wel een voertuig van je keuze beschikbaar, maar reserveren is zeker gewenst om teleurstelling te voorkomen.

Eko-Bike Tours

Stap op deze stoere fiets met zeven versnellingen én een krachtige elektromotor en beleef de Hondsrug op een nieuwe manier. Met zijn tweeën of als groep heb je samen een fantastisch mooie tour op deze bijzondere Eko-Bike©.

Eko-Cruiser Tours

Al steppend door deze fraaie omgeving rijden is speciaal , maar wordt nóg leuker met de 100% elektrische ondersteuning van de Eko-Cruiser©. Zonder moe te worden verken je met elkaar deze prachtige regio.

Eko-Chopper Tours

Ervaar de mooie Drentse natuur vanuit Exloo op de bijzondere 100% elektrische Eko-Chopper©. Een fluisterstille en milieuvriendelijke manier om met elkaar de prachtige omgeving en bezienswaardigheden te verkennen.

Eko-Duo-Chopper-Tours

eko-duo-chopper

Eindelijk mag je kind of vriendin mee achterop deze Eko-Duo-Chopper! Voor het rijden heb je rijbewijs AM nodig, en achterop mee is toegestaan voor personen vanaf 8 jaar en een gezamenlijk gewicht van maximaal 150 kg.

Eko-Carver-Tour

Een bijzondere ervaring om met deze Eko-Carver de Hunebed Highway te verkennen. Rijd heerlijk als stel vanuit Exloo in deze bijzondere 100% elektrische Eko-Carver©. Een milieuvriendelijke en stille manier om  de omgeving en bezienswaardigheden  te verkennen.

Eko-Rocks Tours

Rijd met deze Eko-Rocks door het bijzondere gebied van de Hunebed Highway. Een heerlijke tocht om als stel vanuit Exloo in deze bijzondere 100% elektrische Eko-Rocks© de bezienswaardigheden te ontdekken –  milieuvriendelijk en stil !

Beleef Drenthe op een unieke manierMET ONZE SPECIALE VOERTUIGEN

Beleef een uniek groen avontuur!

Ga als stel, gezin of groep op een bijzondere tour met een van de bijzondere elektrische voertuigen van Eko-Tours. Eko-Tours biedt een uniek avontuur en door onze samenwerkingen, de deskundige medewerkers en kennis van het gebied brengen we je op de mooiste plekjes en langs vele bezienswaardigheden van de Hondsrug.

Ga met elkaar op pad op de stoere elektrische tweewielers of driewielers van EKo-Tours. Stap op de Eko-Chopper© en zoef fluisterstil over onze mooie fietspaden op deze tour langs de meest bijzondere plekjes van de Hondsrug. Of pak de stoere Eko-Bike, de speciale Eko-Cruiser, de Eko-Trike of andere nieuwe avontuurlijke voertuigen van Eko-Tours voor een bijzondere tour.

Mis niets van al het moois dat Drenthe biedt op een speciale manier.

Nieuwe voertuigen en routes mogelijk vanaf 2021

Eko-Tours heeft in 2020 een subsidie ontvangen om de komende jaren nieuwe excursies met bijzondere voertuigen te kunnen ontwikkelen. Nieuwe gebieden verkennen met speciale elektrisch ondersteunde voertuigen wordt mogelijk gemaakt door deze Leader-subsidie voor ondernemers in  Zuidoost Drenthe.

Eko-Tours is de Leader-organisatie zeer erkentelijk met de toekenning van de subsidie. Deze omvat een bijdrage voor aanschaf van nieuwe voertuigen en ontwikkelen van nieuwe routes en verkenning van andere gebieden.

De subsidie wordt voor 50% verstrekt door de Provincie Drenthe en 50% vanuit het Europees fonds.