There is nothing to show here!
Slider with alias over-eko-tours not found.

ROUTEBESCHRIJVING en PRAKTISCHE TIPSEko-Tours Excursies

Bedankt voor je reservering voor Eko-Tours Excursies. Op deze pagina tref je informatie aan over de gereserveerde excursie.

Locatie Eko-Tours in Exloo

De excursies van Eko-Tours vertrekken vanaf het Eko-Punt, Valtherweg 1 in Exloo. Het gebouw ligt aan de oostkant van het dorp Exloo op een kruising van wegen. Vrijwel alle navigatiesystemen leiden je probleemloos naar het juiste adres:  Valtherweg 1, 7875 TA in Exloo.

Je komt met de auto vanaf N34

Komende vanuit het noorden (Gieten/Borger) of vanuit het zuiden (Emmen) op de N34, neem je de afslag Exloo en rijd je naar het dorp. Rijd dóór het dorp Exloo heen en bij de eerstvolgende grote kruising zie je Eko-Tours al recht voor je.

Vanaf de dorpen Buinen, Valthe of uit oostelijke richting

Rijd richting het dorp Exloo en vlak voor de bebouwde kom zie je op de kruising het gebouw van Eko-Tours.

Parkeren en je ontvangst bij Eko-Tours

Op het terrein van Eko-Tours is voldoende ruimte om te parkeren. Loop hierna naar de ingang (bij het Koffie-punt). Bij de ingang met picknickbanken wacht de gids je op voor de ontvangst met uitleg. Nu is er nog gelegenheid om de formulieren in te vullen voor het mogen rijden in de elektrische terreinauto’s.

Je kunt nog even van het toilet gebruik maken en hierna begint het groene avontuur in de elektrische terreinauto.

Enkele praktische tips en aanwijzingen

  • We rijden in een half-open auto (met een dak en een voorruit) door de natuur, hou rekening met je kleding dat je bij regen en wind niet helemaal droog blijft.
  • We rijden over zandpaden en bospaden en af en toe door een plas water, of modder; er kan wat modder opspatten (dus trek niet je nieuwste kleren aan…).
  • Als je onderweg uitstapt in het bos, dan zijn stevige schoenen praktisch.
  • Hou rekening met je kledingkeuze, dat als het wat kouder wordt, je lange tijd stil zit in de auto (warme jas, broek of zelfs ski-kleding, muts, laarzen en handschoenen zijn een goed idee bij koud weer).
  • Meenemen van een hond op de excursie is toegestaan, mits deze wordt aangelijnd tijdens het rijden en deze geen overlast of hinder veroorzaakt voor andere deelnemers of de natuur (denk ook aan andere dieren in de natuur), of gevaar oplevert voor deelnemers of andere weggebruikers!

We wensen je veel plezier op de Eko-Tours Excursie!