Speciale excursies met Eko-Tours

We bieden ook verschillende speciale excursies aan. Deze zijn soms tijdelijk!

Zo is er in de zomer van 2019 de Speciale Mammoet-Safari. Een unieke tocht door het Drentse landschap en ontstaan in samenwerking met de theatermakers van de Mammoet-voorstelling.
In de excursie laten we je zien hoe de voorstelling is gebaseerd op onze geschiedenis van Drenthe en hoe je dat ook nog anno 2019 in het landschap terug ziet. Van de mammoet, via de ijstijden en hunebedbouwers naar het heden. En dat alles in het prachtige natuurgebied Unesco Geopark De Hondsrug  waar we je doorheen rijden in onze Mammoet-express.

Reserveer je safari aansluitend bij je bezoek aan de theatervoorstelling en boek een unieke ervaring in Drenthe.

Speciale thema's op verzoek

Voor groepen kunnen we een speciale excursies organiseren, bijvoorbeeld rond een thema. Eko-Tours en haar gidsen zijn erg goed thuis in het gebied en samen kunnen we ook excursies op maat samenstelling, zowel naar de inhoud als duur van de tocht.

Je moet denken aan bijvoorbeeld een excursie door het Lofar-gebied, of een tour met als thema de geologie van het gebied, een thema rond Drentse dorpen en bewoning, een tocht langs de veengebieden of bijzondere delen van de natuur waar veel (water)vogels zitten. Allemaal mogelijkheden om voor je groep een bijzondere excursie te verzorgen. Dit doen we trouwens alleen voor groepen vanaf 10 personen.

Groepsmogelijkheden en arrangementen

Ben je met een grote groep? Dan kun je speciale tours reserveren bij Eko-Tours. Dit kan een excursie zijn met onze elektrische terreinauto – de Eko-Explorer© of met met de nieuwe Eko-Choppers© of in combinatie.

Er zijn vele mogelijkheden om de beleving uit te breiden met bijvoorbeeld een picknick, een lunch, diner of BBQ. We maken er een onvergetelijk arrangement van!

Wil je meer weten over groepsarrangementen, mail of bel dan met ons.

Eko-Tours SpecialsDIVERSE ARRANGEMENTEN

Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.