Speciale excursies en Tours

We bieden ook verschillende speciale excursies en tours aan. Deze zijn soms tijdelijk!

Bijvoorbeeld de nieuwe Hunebed Highway Carver-Tour. Een unieke belevenis in een bijzonder elektrisch voertuig !

Of een tour met de Hunebed-Express – een elektrische auto met personenaanhanger. De gids neemt de groep (tot 12 personen) mee op een stillen tour door de natuur.

Maar ook organiseren we excursies met speciale thema’s op verzoek, of combinaties van excursies, workshops, een sportieve activiteit of andere aanvullende programma’s.

Informeer naar de mogelijkheden !

Speciale thema's op verzoek

Voor groepen kunnen we een speciale excursies organiseren, bijvoorbeeld rond een thema. Eko-Tours en haar gidsen zijn erg goed thuis in het gebied en samen kunnen we ook excursies op maat samenstelling, zowel naar de inhoud als duur van de tocht.

Je moet denken aan bijvoorbeeld een excursie door het Lofar-gebied, of een tour met als thema de geologie van het gebied, een thema rond Drentse dorpen en bewoning, een tocht langs de veengebieden of bijzondere delen van de natuur waar veel (water)vogels zitten. Allemaal mogelijkheden om voor je groep een bijzondere excursie te verzorgen. Dit doen we trouwens alleen voor groepen vanaf 10 personen.

Groepsmogelijkheden en arrangementen

Ben je met een grote groep? Dan kun je speciale tours reserveren bij Eko-Tours. Dit kan een excursie zijn met onze elektrische terreinauto – de Eko-Explorer© of met de Eko-Choppers©, Eko-Bikes, Ek-Cruisers  of een combinatie van bijzondere voertuigen.

Er zijn vele mogelijkheden om de beleving uit te breiden met bijvoorbeeld een picknick, een lunch, diner of BBQ. We maken er een onvergetelijke dag van!

Een basis excursie-arrangement bestaat bijvoorbeeld uit de ontvangst met koffie/thee en Drentse Koek en een drankje onderweg op de excursie van 3 uur. Dit kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een picknick onderweg, een lunch(buffet) of een diner na afloop in samenwerking met plaatselijke horeca.

Mogelijkheden en kosten

Het arrangement is helemaal afgestemd op jouw groep, het aantal deelnemers, en jullie wensen. Een exacte prijs hiervan is vooraf moeilijk te geven en hangt af van het gekozen product van Eko-Tours en de extra’s die je wilt.

Een groepsarrangement is altijd maatwerk. Ook de planning moet worden afgestemd. Via de website kun je dat niet meteen boeken. Wil je meer weten over groepsarrangementen, je wensen en mogelijkheden bespreken of een aanbieding ontvangen, mail of bel dan met ons.

Eko-Tours SpecialsNieuw en Speciaal