Beleef het groene avontuur

Samen met vrienden, collega’s of familie eropuit en een avontuurlijke safari in een bosrijke omgeving meemaken? Beleef Drenthe en boek een excursie bij Eko-Tours. Rij zelf in de 100% elektrische Eko-Explorer© en ervaar de natuur en cultuur van het Drentse landschap.

Door de samenwerking met Staatsbosbeheer mogen we in het bos rijden en brengen we je op plekjes waar je anders niet komt. En natuurlijk is het rijden in de Eko-explorer© erg stil en kun je optimaal van de natuur genieten.

Zelf rijden met een gids

Eko-Tours organiseert excursies met verschillende thema’s waarbij je zelf in de elektrische Eko-Explorer© rijdt. De Eko-Explorer© is een Nederlands product, 100% elektrisch en geschikt voor de openbare weg. Je hebt dus wél een rijbewijs nodig om er in te mogen rijden.

Er gaat altijd een gids mee die de weg weet in het bos en interessante informatie voor je heeft. We stoppen op een groot aantal plaatsen onderweg waar de gids vertelt over natuur, cultuur, geschiedenis of bezienswaardigheden in het natuurgebied.

Met Eko-Tours bezoek je mooie plekjes middenin de natuur. Het is een bijzonder ‘groen avontuur’ voor voor alle leeftijden; jong en oud kunnen mee op safari in Drenthe. De Eko-Tours excursie is ook zeer geschikt voor minder mobiele personen !

Reserveer je excursie

Eko-Tours biedt verschillende excursies. Alle excursies worden in groepsverband gereden. Let op: het is niet mogelijk om individueel een Eko-Explorer© te huren en een eigen route te rijden. Wél kunnen we maatwerk leveren voor groepen. Kies voor de excursie waaraan je wilt deelnemen en bekijk welke data beschikbaar zijn. Bij de tijd(en) zie je de nog beschikbare plaatsen.

Op weg met de excursie

Je boekt per deelnemer een plaats in een van de auto’s. We houden zoveel rekening met de indeling in de auto’s met de samenstelling van de groep/gezin. Maar het kan voorkomen dat u ook met andere (onbekende) personen in een auto aan de excursie deelneemt.

Na de ontvangst en uitleg van de gids over de excursie en de elektrische terreinauto – de Eko-Explorer – begint het groene avontuur in de natuur en gaan we ‘op pad’.

Vertrektijd van de excursies

De vertreklocatie onze excursies is Valtherweg 36, 7875 TB in Exloo (vanaf Fletcher Hotel de Hunzebergen). De gids wacht op je bij de ingang van het hotel (of in de winter, binnen bij de receptie). Een routebeschrijving wordt bij de reserveringsbevestiging meegestuurd.

Let op dat je op tijd bent; op de genoemde tijd vertrekt de excursie; we ontvangen je graag een half uur eerder voor de koffie/thee en uitleg.

Eko-Tours ExcursiesBOEK NU JE SAFARI IN DRENTHE

Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.