Corona-proof op excursie met de Eko-Explorers

Je kunt Corona-Proof een excursie in de natuur meemaken in de 100% elektrische terreinauto’s. We houden ons daarbij aan de maatregelen van de overheid en hebben nadrukkelijk toestemming om door te gaan met onze excursies. Hierdoor zijn er wel enkele wijzigingen en aanvullende regels om toch door de natuur te kunnen rijden.

  • Eko-Tours zorgt voor minimaal contact tussen de deelnemers.
  • Iedereen houdt minimaal 1,5 meter afstand.
  • We werken met registratie van deelnemers vooraf en toewijzing van een vaste auto/zitplaatsen per huishouden.
  • We reserveren per huishouden 1 elektrische terreinauto, of je met 2, 3 of zelfs 6 personen bent; het maximum van 4 per groep geldt niet als je samen een huishouden (gezin) vormt.
  • We maken de voertuigen schoon en desinfecteren belangrijke onderdelen na iedere excursie. Er is desinfectiegel aanwezig voor deelnemers om ook tussentijds handen of auto’s schoon te maken.
  • Heeft een van de deelnemers uit je groep Corona-klachten of verdenking daarop dan kun je als groepje niet meedoen.
  • Er kunnen enkele kleine veranderingen zijn door de maatregelen, in afwijking van wat elders op de website wordt vermeld. Aan de informatie kunnen in de Corona-tijd geen rechten worden ontleend.

De ontvangst is iets anders dan je misschien van Eko-Tours gewend bent. Daarover ontvang je meer informatie bij de bevestiging. Toch gaan we er een avontuurlijke excursie van maken onder leiding van onze gids in de elektrische terreinauto’s!

Beleef het groene avontuur

Samen met vrienden, collega’s of familie eropuit en een avontuurlijke safari in een bosrijke omgeving meemaken? Beleef Drenthe en boek een excursie bij Eko-Tours. Rij zelf in de 100% elektrische Eko-Explorer© en ervaar de natuur en cultuur van het Drentse landschap.

Door de samenwerking met Staatsbosbeheer mogen we in het bos rijden en brengen we je op plekjes waar je anders niet komt. En natuurlijk is het rijden in de Eko-explorer© erg stil en kun je optimaal van de natuur genieten.

Zelf rijden met een gids

Eko-Tours organiseert excursies met verschillende thema’s waarbij je zelf in de elektrische Eko-Explorer© rijdt. De Eko-Explorer© is een Nederlands product, 100% elektrisch en geschikt voor de openbare weg. Je hebt dus wél een rijbewijs nodig om er in te mogen rijden.

Er gaat altijd een gids mee die de weg weet in het bos en interessante informatie voor je heeft. We stoppen op een groot aantal plaatsen onderweg waar de gids vertelt over natuur, cultuur, geschiedenis of bezienswaardigheden in het natuurgebied.

Met Eko-Tours bezoek je mooie plekjes middenin de natuur. Het is een bijzonder ‘groen avontuur’ voor voor alle leeftijden; jong en oud kunnen mee op safari in Drenthe. De Eko-Tours excursie is ook zeer geschikt voor minder mobiele personen !

Reserveer je excursie

Eko-Tours biedt verschillende excursies. Alle excursies worden in groepsverband gereden. Let op: het is niet mogelijk om individueel een Eko-Explorer© te huren en een eigen route te rijden. Wél kunnen we maatwerk leveren voor groepen. Kies voor de excursie waaraan je wilt deelnemen en bekijk welke data beschikbaar zijn. Bij de tijd(en) zie je de nog beschikbare plaatsen.

Op weg met de excursie

Je boekt per deelnemer een plaats in een van de auto’s. We houden zoveel rekening met de indeling in de auto’s met de samenstelling van de groep/gezin. Maar het kan voorkomen dat u ook met andere (onbekende) personen in een auto aan de excursie deelneemt.

Na de ontvangst en uitleg van de gids over de excursie en de elektrische terreinauto – de Eko-Explorer – begint het groene avontuur in de natuur en gaan we ‘op pad’.

Vertrektijd van de excursies

De vertreklocatie onze excursies is Valtherweg 36, 7875 TB in Exloo (vanaf Fletcher Hotel de Hunzebergen). De gids wacht op je bij de ingang van het hotel (of in de winter, binnen bij de receptie). Een routebeschrijving wordt bij de reserveringsbevestiging meegestuurd.

Let op dat je op tijd bent; op de genoemde tijd vertrekt de excursie; we ontvangen je graag een half uur eerder voor de koffie/thee en uitleg.

Over de Eko-Explorer

Meer weten over de unieke Eko-Explorer ? Klik hier:

Eko-Tours ExcursiesBOEK NU JE SAFARI IN DRENTHE