Locatie Eko-Tours in Exloo

De excursies van Eko-Tours vertrekken vanaf het Eko-Punt, Valtherweg 1 in Exloo. Het gebouw ligt aan de oostkant van het dorp Exloo op een kruising van wegen. Vrijwel alle navigatiesystemen leiden je probleemloos naar het juiste adres:  Valtherweg 1, 7875 TA in Exloo. Kosteloos parkeren kan op het terrein van Eko-Tours dat zich achter het gebouw bevindt; de ingang is gelegen tussen Valtherweg 1 en 3.

Je komt met de auto vanaf N34

Komende vanuit het noorden (Gieten/Borger) of vanuit het zuiden (Emmen) op de N34, neem je de afslag Exloo en rijd je naar het dorp. Rijd dóór het dorp Exloo heen en bij de eerstvolgende grote kruising zie je Eko-Tours al recht voor je. Kosteloos parkeren kan op het terrein van Eko-Tours dat zich achter het gebouw bevindt; de ingang is tussen Valtherweg 1 en 3

Vanaf de dorpen Buinen, Valthe of uit oostelijke richting

Rijd richting het dorp Exloo en vlak voor de bebouwde kom zie je op de kruising het gebouw van Eko-Tours. Kosteloos parkeren kan op het terrein van Eko-Tours dat zich achter het gebouw bevindt; de ingang is gelegen tussen Valtherweg 1 en 3.

Parkeren en je ontvangst bij Eko-Tours

Kosteloos parkeren kan op het terrein van Eko-Tours dat zich achter het gebouw bevindt; de ingang is tussen Valtherweg 1 en 3. Loop hierna naar het KoffiePunt met picknickbanken. Bij de receptie kun je je melden voor je excursie of tour met een van de elektrisch voertuigen bij onze medewerker. Je kunt ook nog even van het toilet gebruik maken en hierna begint het groene avontuur met Eko-Tours.

Voor deelnemers in een rolstoel of beperkingen met lopen, kun je bij de ingang van ons gebouw stoppen om de deelnemer te laten uitstappen, en daarna parkeer je de auto op het grote parkeerterrein.