Lammert en Paulien

Wildpluk excursie

wow, wat een super mooie dag hadden wij met deze tocht! Alles was van begin tot eind goed georganiseerd en toch hadden we het gevoel dat we helemaal vrij waren in onze ‘eigen’ elektrische auto. Leah wist ongelooflijk veel te vertellen over de eetbare bloemen en Gerard wisselde af met verhalen over de geschiedenis van het Drentse landschap. Een aanrader!

Ontdek Drenthe

5 mei jl. hebben we met een elektrische buggy en twee gidsen van Eko-Tours een tocht gemaakt in de omgeving van Exloo. Het was in één woord fantastisch. Zowel de ervaring met een dergelijke buggy als het genieten van dit stukje Drenthe en met name de Hondsrug met z’n glooiend landschap. Voor ons, als noorderlingen, was het een echte ontdekkingstocht. Gaan we zeker weer een keer doen, hopelijk is het dan wel wat warmer , want koud was het wel.

Paul Smeets

Ontdek Drenthe

Ondanks het koudere weer op vrijdag 3 mei 2019 een hele leuke tocht gemaakt op de Drentse Hondsrug. Veel gezien, en ook veel gehoord over de Hondsrug, de hunebedden, schapen, bossen, hei en noem maar op. Ruud weet enorm veel en kan zeer boeiend vertellen. Dit is zeker een aanrader voor iedereen. Wij willen deze tocht graag nog eens overdoen, maar dan wel iets warmer weer. Bedankt Ruud!

Ruud hopman

Hunebed-excursie

Wat was het fantastisch goede gids goede uitleg superleuk in de elektrische auto te rijden kortom dit moet je echt meemaken wij hebben er een prachtige herinnering aan en komen zeker terug voor een andere excursie dus een echte aanrader.

Fam. de Wit

Avond-excursie

Gisteravond mooie tour gehad met leuke uitleg.
Zeker een aanrader!
Service is ook prima, vlotte communicatie via mail e.d.
Als je in de buurt bent zeker doen!

Jos Kruithof

Ontdek Drenthe

Met de familie met 8 personen de excursie gemaakt.
Iedereen heeft genoten van de prachtige tour en de prettige uitleg van Ruud.
Echt een aanrader

Koos en Trudy

Ontdek Drenthe

Een super-belevenis !
Van de 13 jarige tot de 85 jarige, hebben zij genoten van de tour door het mooie landschap en van de super gezellige meneer Cees.
Ook de lunch en het diner vielen goed in de smaak bij het hele gezelschap.
Samengevat.. een geweldige mooie dag met onze familie.

westen

Ontdek Drenthe

Enorm genoten! Samen met mijn moeder en dochters van 9 en 7 op avontuur. Een heerlijk afwisselende middag met leuke informatie, goede begeleiding en prachtige uitzichten over het drentse landschap. Ook mijn moeder en dochters hebben een topmiddag gehad!

Fam. Pröbstl

Ontdek Drenthe

Wir waren am 3. Oktober bei Eko-Tours. Wir fuhren durch schöne Landschaft. Der Führer hat uns bei paar Stationen gut in deutsch erklärt. Wir konnten die Pferde streicheln. Die Schafe und Hünengrabstein haben wir gesehen. Es war spannend mit elektrischer Auto zu fahren.

Fam. Ederveen

Ontdek Drenthe

Mooie tocht gemaakt met onze kinderen en kleinzoon, onder deskundige leiding van onze gids Hans, welke op verschillende plekken uitleg gaf. De schaapkudde was erg leuk en ook de paarden waren bijzonder. Onze kleinzoon heeft genoten op het plekje naast Hans. Ga vooral door met deze excursies, want ze zijn de moeite waard!

Mike Schenke

Ontdek Drenthe

In 1 woord ” GEWELDIG ”
Zeker voor herhaling vatbaar

Jose Goossens

Ontdek Drenthe

Samen met mijn man 2-8-2018 deze tocht mee mogen maken. Aangezien ik rolstoelafhankelijk ben vooraf gebeld of het mogelijk is aan deze tour deel te nemen. We kregen een volledige Ja en dit is ook helemaal waargemaakt. Overal werd ik bij betrokken. Ik heb van alles mogen mee genieten. Onze gids had enorm veel kennis van het gebied waar we reden, wat hij ook op een zeer vriendelijke manier met ons als groep deelde. Het was voor ons een schitterende en leerzame tocht die we prive nooit hadden kunnen maken. Iedereen die natuurliefhebber is en een stukje van de Drentse natuur wil zien en beleven kunnen we deze tocht van harte aanbevelen. Nogmaals onze dank voor de gids (waar we jammer genoeg de naam niet meer van weten) voor de prachtige middag die we zeker niet zullen vergeten.

ans

Ontdek Drenthe

Zondagmiddag 15 juli 2018 deze tour gedaan met de hele familie.
Wat een belevenis voor iedereen. De kleinkinderen waren wild enthousiast en de bestuurders van de eko wagens ook.
Ondanks de droogte en stof happen hebben we heel veel plezier gehad. Gids Gerard wist heel veel te vertellen over de omgeving waar we doorheen reden.
Echt een aanrader om te doen. En… iedereen kan mee.

ans

Reeën-excursie

Vorig jaar deze excursie gedaan met Ruud en de boswachter. Erg leuk om te doen en zeker de moeite waard.

Helma

Ontdek Drenthe

Supertocht gehad met ons team en mooie plekjes gezien. Door het prachtige weer en de dagenlange droogte reden we af en toe door enorme stofwolken en waren bijna onherkenbaar. Dit mocht de pret niet drukken. Bedankt voor deze tour. We komen zeker een keer terug in een ander jaargetijde. Gr. Team Eigen Pad.

Karlijn Soppe

Avond-excursie

Super! Mooie en informatieve excursie gehad. Het gebied is prachtig en de gids vertelt vol enthousiasme. Uitstekende service, ook vooraf werden vragen snel via e-mail beantwoord. Zeker de moeite waard!

Miriam

Ontdek Drenthe

Leuke basistocht langs hoogtepunten uit de omgeving voor alle leeftijden. De gastheer vertelt over wat je ziet en trakteert op lekkere drentse dingetjes. Pubers vinden de autootjes erg stoer en voor mensen die slecht ter been zijn erg handig om mee te gaan de natuur in. De setting van een groep laat je leren van vragen van andere mensen en geeft je een andere kijk weer dan die van jezelf. Heel relaxt en goed verzorgd!

Marion en familie

Ontdek Drenthe

Superleuke zussendag gehad. Geweldige tour met veel modder maar prachtig weer. Onze gids, Gerard, had veel te vertellen en we kwamen langs velden, over heide , door de bossen en stopten bij hunebedden en pony’s. Ook de schaapherder gaf een demonstratie. Eko tours is zeker aan te bevelen. Meer dan 2,5 uur in de gezonde Drentse buitenlucht.

Annique bijsters

Avond-excursie

Gerard onze gids super enthousiast en leuke weetjes ! Ontzettend mooie en leuke tour. Incl. shetlands pony’s , super leuk ! T laatste gedeelte is echt in t donker aan de ene kant zie je de mooie heide niet meer maar aan de andere kant …….Voor de kinderen was t nog spannender. Super leuk we gaan t zeker nog es doen !!!! Bedankt ook namens Teun en Marijn

Ton en marga

Ontdek Drenthe

Het was een superleuke ervaring het rijden met de elektrische auto door de bossen met een gids die ons alles kon vertellen over de natuur de schapen en paarden we hebben er zeker van genoten en het is een echte aanrader!!!!!

Jan

Ontdek Drenthe

Ons kleine gezelschap van drie personen heeft afgelopen vrijdagmiddag genoten van een privé tour met Ruud. Alles was uitstekend verzorgd en Ruud weet zijn informatie goed te doseren.
Niet alleen (de historie van) het landschap maar ook de dieren (o.a. de koeien, de pony’s en de schaapskudde) en zeker ook de bloeiende heidevelden waren meer dan de moeite waard.
De elektrisch aangedreven terreinauto is een uitkomst voor mensen die slecht ter been zijn! Kortom een aanbeveling.

Judith

Ontdek Drenthe

Vandaag met familie de tour gedaan en wat hebben we genoten. Komen uit de stad dus de natuur is erg leuk. We hebben met 5 sterren genoten. Ruud bedankt!

Natalie

Ontdek Drenthe

Afgelopen maandag deze tour gedaan. Complimenten aan de gids, die ons met veel enthousiasme heeft rondgeleid over de Hondsrug. Wist ons veel te vertellen over de geschiedenis vd Hondsrug en over de hunebedden. Ook de rit in de elektrische auto was een hele belevenis. We hebben enorm genoten!

Fam Gruijs

Avond-excursie

We hebben op dinsdagavond 25-juli j.l. de avondexcursie gedaan. In één woord fantastisch. We begonnen op tijd en de gids nam ons mee naar de mooiste Drentse plekjes. We stonden stil bij natuurschoon, paarden, schapen etc… Kortom alle moois wat Drenthe te bieden heeft en hij nam de tijd om onderweg allerlei wetenswaardigheden te vertellen. Voor de kinderen een echte belevenis, temeer omdat we ook zelf met de Eko-Explorer mochten rijden. We komen vast nog wel eens terug!!!

Lisanne Broere en familie

Ontdek Drenthe

Groot compliment voor Eko-Tours. Op maandag 17 juli hebben wij bij jullie een excursie gedaan. Het was erg goed georganiseerd en aan alles is gedacht. De tocht door de bossen en over de hei was super mooi! Zo dicht bij de schapen en paarden zijn, is een beleving. Bij aankomst koffie of thee met wat lekkers, onderweg wat te drinken en wat lekkers. Tijdens de rit wordt er een foto gemaakt en na afloop krijg je ook nog foto’s van jullie.
Wij hebben heel erg genoten en komen zeker nog een keer terug!

Bianca Schipper en familie

Ontdek Drenthe

Het was echt geweldig, we hebben ontzettend genoten! Alles was top georganiseerd en we hebben een hoop geleerd. Dank je wel voor het mailen van de vele leuke foto’s! En…. de modder en plassen bezorgden ons inderdaad extra veel plezier. Nogmaals ontzettend bedankt voor deze leuke ervaring!

Rink en Roelie

Wildpluk excursie

Een prachtige ervaring. Ik ben zelf niet erg mobiel, maar heb op deze manier toch even heerlijk kunnen genieten van het vele moois en lekkers Moeder Natuur ons heeft te bieden. Eko-tours en Leah…bedankt.!!!!! Mijn man en ik hebben genoten van deze gezellige middag.

Familie Husmann (Dld)

Ontdek Drenthe

Vielen, vielen Dank für diesen unvergesslichen Ferientag . Es hat allen, Kindern, Hund und erwachsenen ganz großen Spaß gemacht. Da ist wirklich jemand mit Herzblut dabei. Danke nochmal… einen ganz tollen Urlaubstag gehabt! Sehr zu empfehlen immer wieder gerne!!!!

Ysolde en Ben Verweel

Ontdek Drenthe

een mooie en leuke manier om het drenthse land te verkennen met
elektrische buggy,s door de bossen en heiden, onder leiding van een gids die met passie en enthousiasme verteld over de tour.
Zeker een aanrader.

Cees Kok

Ontdek Drenthe

We hebben het met de mannen van onze buurtvereniging prima naar ons zin gehad. Op een ontspannen wijze heeft Gerard ons rondgeleid in de omgeving van Exloo en Odoorn. Je komt op plaatsen waar je normaal niet zo gauw zal komen. Ondanks het feit dat we allemaal uit de buurt komen, hoorden en zagen we toch dingen die ons als ‘nieuw’ in de oren klonken. Zeker een aanrader.

Cees

Zoek een tour

Boek en stap in!