Christel

Winter-Excursie

Afgelopen zondag hebben we met 8 dames/meiden de Eko-tour met gids Gerard gedaan. Dat was in 1 woord: super.
De nieuwe ervaring om met de Eko-auto’s door de natuur te rijden was heel bijzonder. De aanleiding voor onze groep om deze tour te doen was, dat een paar dames slecht ter been waren, zodat een lange wandeling er niet inzat.
Dat de tour zeer geslaagd was, kwam zeer zeker ook door het enthousiasme van Gerard en ook de interessante informatie die hij ons op boeiende en professionele wijze vertelde. Het was echt een belevenis en het was ook erg gezellig, samen met gids Gerard.
Wie weet doen we bij gelegenheid ook nog een keer de zomerexcursie.

Marion en familie

Ontdek Drenthe

Superleuke zussendag gehad. Geweldige tour met veel modder maar prachtig weer. Onze gids, Gerard, had veel te vertellen en we kwamen langs velden, over heide , door de bossen en stopten bij hunebedden en pony’s. Ook de schaapherder gaf een demonstratie. Eko tours is zeker aan te bevelen. Meer dan 2,5 uur in de gezonde Drentse buitenlucht.

Annique bijsters

Avond-excursie

Gerard onze gids super enthousiast en leuke weetjes ! Ontzettend mooie en leuke tour. Incl. shetlands pony’s , super leuk ! T laatste gedeelte is echt in t donker aan de ene kant zie je de mooie heide niet meer maar aan de andere kant …….Voor de kinderen was t nog spannender. Super leuk we gaan t zeker nog es doen !!!! Bedankt ook namens Teun en Marijn

Ton en marga

Ontdek Drenthe

Het was een superleuke ervaring het rijden met de elektrische auto door de bossen met een gids die ons alles kon vertellen over de natuur de schapen en paarden we hebben er zeker van genoten en het is een echte aanrader!!!!!

Jan

Ontdek Drenthe

Ons kleine gezelschap van drie personen heeft afgelopen vrijdagmiddag genoten van een privé tour met Ruud. Alles was uitstekend verzorgd en Ruud weet zijn informatie goed te doseren.
Niet alleen (de historie van) het landschap maar ook de dieren (o.a. de koeien, de pony’s en de schaapskudde) en zeker ook de bloeiende heidevelden waren meer dan de moeite waard.
De elektrisch aangedreven terreinauto is een uitkomst voor mensen die slecht ter been zijn! Kortom een aanbeveling.

Judith

Ontdek Drenthe

Vandaag met familie de tour gedaan en wat hebben we genoten. Komen uit de stad dus de natuur is erg leuk. We hebben met 5 sterren genoten. Ruud bedankt!

Natalie

Ontdek Drenthe

Afgelopen maandag deze tour gedaan. Complimenten aan de gids, die ons met veel enthousiasme heeft rondgeleid over de Hondsrug. Wist ons veel te vertellen over de geschiedenis vd Hondsrug en over de hunebedden. Ook de rit in de elektrische auto was een hele belevenis. We hebben enorm genoten!

Fam Gruijs

Avond-excursie

We hebben op dinsdagavond 25-juli j.l. de avondexcursie gedaan. In één woord fantastisch. We begonnen op tijd en de gids nam ons mee naar de mooiste Drentse plekjes. We stonden stil bij natuurschoon, paarden, schapen etc… Kortom alle moois wat Drenthe te bieden heeft en hij nam de tijd om onderweg allerlei wetenswaardigheden te vertellen. Voor de kinderen een echte belevenis, temeer omdat we ook zelf met de Eko-Explorer mochten rijden. We komen vast nog wel eens terug!!!

Lisanne Broere en familie

Ontdek Drenthe

Groot compliment voor Eko-Tours. Op maandag 17 juli hebben wij bij jullie een excursie gedaan. Het was erg goed georganiseerd en aan alles is gedacht. De tocht door de bossen en over de hei was super mooi! Zo dicht bij de schapen en paarden zijn, is een beleving. Bij aankomst koffie of thee met wat lekkers, onderweg wat te drinken en wat lekkers. Tijdens de rit wordt er een foto gemaakt en na afloop krijg je ook nog foto’s van jullie.
Wij hebben heel erg genoten en komen zeker nog een keer terug!

Bianca Schipper en familie

Ontdek Drenthe

Het was echt geweldig, we hebben ontzettend genoten! Alles was top georganiseerd en we hebben een hoop geleerd. Dank je wel voor het mailen van de vele leuke foto’s! En…. de modder en plassen bezorgden ons inderdaad extra veel plezier. Nogmaals ontzettend bedankt voor deze leuke ervaring!

Rink en Roelie

Wildpluk excursie

Een prachtige ervaring. Ik ben zelf niet erg mobiel, maar heb op deze manier toch even heerlijk kunnen genieten van het vele moois en lekkers Moeder Natuur ons heeft te bieden. Eko-tours en Leah…bedankt.!!!!! Mijn man en ik hebben genoten van deze gezellige middag.

Familie Husmann (Dld)

Ontdek Drenthe

Vielen, vielen Dank für diesen unvergesslichen Ferientag . Es hat allen, Kindern, Hund und erwachsenen ganz großen Spaß gemacht. Da ist wirklich jemand mit Herzblut dabei. Danke nochmal… einen ganz tollen Urlaubstag gehabt! Sehr zu empfehlen immer wieder gerne!!!!

Ysolde en Ben Verweel

Ontdek Drenthe

een mooie en leuke manier om het drenthse land te verkennen met
elektrische buggy,s door de bossen en heiden, onder leiding van een gids die met passie en enthousiasme verteld over de tour.
Zeker een aanrader.

Cees Kok

Ontdek Drenthe

We hebben het met de mannen van onze buurtvereniging prima naar ons zin gehad. Op een ontspannen wijze heeft Gerard ons rondgeleid in de omgeving van Exloo en Odoorn. Je komt op plaatsen waar je normaal niet zo gauw zal komen. Ondanks het feit dat we allemaal uit de buurt komen, hoorden en zagen we toch dingen die ons als ‘nieuw’ in de oren klonken. Zeker een aanrader.

Cees

Lindsay

Reeën-excursie

Wij hebben vorig jaar de reeën tocht gedaan.
Erg leuk om mee te maken en zeer leerzaam doordat er een echte boswachter mee gaat.
Zeker een aanrader.

Jan en Marie-José

Ontdek Drenthe

Wij hebben een waanzinnig mooie Eko-Tour gedaan begeleid door Ruud. Vol passie leidt hij ons door de prachtige Drentse natuur met her en der stops met interessante informatie over wat we allemaal zien. Door deze tour hebben we enorm kunnen genieten en genieten nog steeds na.
We hebben een schaapherder bezocht met haar kudde schapen en vier honden en een voederplaats voor paarden bezocht met een uitkijktoren. Er was nog veel meer moois. Het is een echte aanrader en een must voor iedereen die de Drentse natuur lief heeft.

Familie Zijp

Ontdek Drenthe

Wat een fantastische ervaring om mee te maken. Onze kinderen vonden dit leuker dan een pretpark. Vooral de schaapsherder en de bospaden door de modder waren super!
Namens ons bedankt voor de superleuke middag.

Hr. en mevr. Hoogerkamp

Ontdek Drenthe

Bedankt voor leuke tocht, het was een hele gezellige middag. De uitleg van de gids was perfect. We wonen hier al zoveel jaar en dan leer je ook nog wat nieuws! Wij vonden het fantastisch , dit hadden wij niet gedacht. Zo leuk !

Dora en familie

Ontdek Drenthe

Het was geweldig! We hebben genoten! De tussenstop bij Poolshoogte was ook prima verzorgd. Ook gids Gerard deed het erg leuk en is een zeer goede gids. Het was een hele verrassing voor onze familie en ze vonden het allemaal super leuk!

Laura en Claire

Ontdek Drenthe

Wij vonden het ontzettend leuk om deel te nemen aan de Eko-Tours excursie! Wat hebben we genoten en gelachen! Alleen het rijden in de elektrische auto door de modder en de bossen was al een feest! Interessant om meer te leren over de geschiedenis van onder andere de Hunebedden, en over de prachtige omgeving!!
De pony’s waren het hoogtepunt!! Wat een leuke, lieve en nieuwsgierige dieren! We hebben heel wat mooie foto’s kunnen maken. Maar uiteraard waren we ook verkocht door de bijzondere ontmoeting met de lammetjes!
Wij raden iedereen deze bijzondere ervaring met Eko-Tours aan!

Wieke Ramekers en familie

Ontdek Drenthe

Wij hebben een geweldige dag gehad! Erg mooie excursie en zeer leerzaam. We hebben veel gezien van het mooie Drentse landschap. En het rijden met de wagentjes was ook erg leuk!
Nogmaals dank voor deze leuke dag!

Karin Meyer

Winter-Excursie

Op 18 februari 2017 maakten mijn zusje uit de Dordogne en ik de zgn Eko-tours Winterexcursie op de Hondsrug mee. Na de introductie met koffie en lekker Drentse koek, reden we achter onze gids Ruud in een electrische Eko-explorer door het prachtige landschap rondom Exloo. We bezochten een hunebed en zagen grafheuvels, waarover Ruud interessante wetenswaardigheden wist te vertellen. We ontmoetten een kudde vriendelijke en nieuwsgierige ponys, reden verder naar de Poolshoogte, een gezellig en mooi theehuis, waar we koffie, thee of chocola kregen en gingen verder richting de Exloose schaapskudde. Het grootste deel van de kudde verbleef in de Schaapskooi in Exloo i.v.m het lammeren van de ooien. De schaapherderinnen vertelden over de kudde en de pasgeboren lammetjes werden uitgebreid bewonderd. Vandaar reden we weer terug naar ons beginpunt. het was een heerlijke en boeiende middag, waar ik, wonend in Drenthe, nog aardig wat nieuws leerde, met dank aan onze gids Ruud.

Familie Van Dijk

Winter-Excursie

Een geweldig leuke manier om de Hondsrug te verkennen. De elektrische jeeps zijn prachtige vervoersmiddelen om het gebied rondom Exloo te verkennen. Met deze excursie komen een aantal elementen samen: lekker rijden door de natuur en leuke informatieve toelichting over landschapselementen en monumenten. Tijdens onze tocht waren de wegen erg nat, wat deze tocht nog leuker maakte. Wat is er leuker dan met een flinke vaart door plassen en modderpoelen te rijden? Eko-tours is een aanrader. Dank je wel Ruud.

Marten van den Steen

Ontdek Drenthe

Zeer mooie tocht ! Vanaf de start rijden we gelijk de natuur in en na 5 minuten al de schaapskudde met hoeder en honden ontmoet. De wilde paarden kwamen ook meteen naar ons toe gelopen. De gids wist veel te vertellen over verschillende natuurverschijnselen waar we langs reden. De rit had nog een extra fun-factor omdat er nog enkele behoorlijke plassen lagen waar we doorheen moesten. Tijdens onze rit in november was het koud maar daar was de gids goed op voorbereid; er waren dekens en kleine verwarmingselementen mee.

Jeroen Berben

Winter-Excursie

We hebben een prachtige dag meegemaakt met Eko-Tours! Het was helemaal super: genoten van natuur, pony’s en de schapen in de Schaapskooi bezocht in Exloo, afgesloten met een lunch bij Poolshoogte. Eko-Tours: een echte aanrader als je in Drenthe bent !! Nogmaals bedankt Ruud, het was Grandioos !!.

Familie Buekens, Belgïe

Winter-Excursie

Bedankt voor de mooie en heerlijke tocht. Zeer deskundige uitleg gekregen en ook de herdersvrouw tegengekomen met meer dan 200 schapen in de heide. We zijn zeer vriendelijk onthaald en dit is voor herhaling vatbaar. Jens, Jenny, Arno en ikzelf waren super gelukkig dat we aan deze excursie hebben deelgenomen.

Anita Broos

Winter-Excursie

We hebben 29 december een hele mooie Winter-excursie door de bossen en over de heidevelden bij Exloo gemaakt met Eko-Tours. Het was super ! We hadden een leuke ontmoeting met een schaapherder en kregen onderweg interessante uitleg. De terreinauto’s zijn erg stil wat het genieten van de omgeving alleen maar bevordert. Dit is zeker een aanrader om een keer te doen als je in Drenthe op vakantie bent.

Willem Kerkmeer

Ontdek Drenthe

Een unieke ervaring deze excursie – onder leiding van een uiterst bekwame (natuur) gids. Wil het graag nog eens over doen in het voorjaar van 2017. Zal een behoorlijk verschil zijn met de herfst tocht van nu.

Nardja Kerkmeer

Ontdek Drenthe

Dit is een geweldig leuke manier om de Drentse natuur en diverse landschappen te ontdekken. De auto’s zijn ideaal om een flinke afstand af te leggen, maar door het rustige rijden kun je toch ook prima om je heen kijken. En ook een goede oplossing voor mensen die geen lange afstanden (meer) kunnen lopen en toch willen genieten van de natuurpracht. Aanrader en dit gaan we zeker nog een keer doen.

Steef en Akke Amsing

Ontdek Drenthe

Wij hebben deze middag ontzettend leuk gevonden; op deze wijze de natuur van zeer dichtbij te beleven en dan ook nog met de prachtige vervoermiddelen SUPER!
We hopen nog eens mee te doen met een van uw excursies in de komende tijd.

Zoek een tour

Boek en stap in!