Eko-Tours wint Goud in 2024

Nadat we in 2023 al verrast werden met de tweede plaats van het leukste uitje van Drenthe, was januari 2024 helemaal een verrassing doordat we GOUD wonnen. Deze ‘wedstrijd’ wordt georganiseerd door de ANWB waarbij per provincie en landelijk de leukste uitstapjes worden verkozen. Het is een echte publieksprijs waarbij gasten van de verschillende uitjes hun stem konden uitbrengen en mening konden geven.

Eko-Tours deed in 2023 voor het eerst mee aan de verkiezing en won meteen zilver. In 2024 deden we weer mee en kregen we de eerste prijs. met een gemiddelde eindwaardering van het cijfer 8,5.  De bezoekaspecten waarop de uitjes werden beoordelen zijn: aanbod van het product, de faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs kwaliteitverhouding en sfeer. Op al deze aspecten werd Eko-Tours bovengemiddeld gewaardeerd met cijfers van 8,5 tot 9,5.

De jury haalde enkele uitspraken en waarderingen van klanten aan:  ‘een fantastische ervaring’,  ‘alles super geregeld’,  ‘zeer klantgericht’,  ‘duidelijke uitleg en vriendelijk personeel’, ‘een fantastische dag gehad’,  ‘een uniek uitje dat je nergens anders vindt’.  En zo kunnen we nog wel even doorgaan met honderden positieve reacties.