De excursies

Eko-tours biedt verschillende excursies. Alle excursies worden in groepsverband gereden. Let op: het is niet mogelijk om individueel een Eko-explorer© te huren en een eigen route te rijden. Wél kunnen we maatwerk leveren voor groepen.
Kies voor de excursie waaraan je wilt deelnemen en bekijk aan de rechterzijde welke data beschikbaar zijn. Bij de tijd(en) zie je de nog beschikbare plaatsen. Je boekt per deelnemer een plaats in een van de auto's. We houden zoveel rekening met de indeling in de auto's met de samenstelling van de groep/gezin. Maar het kan voorkomen dat u ook met andere (onbekende) personen in een auto aan de excursie deelneemt.

De vertreklocatie voor de excursies is Valtherweg 36, 7875 TB in Exloo (vanaf Fletcher Hotel Hunzebergen).

Super Avontuur

Ontdek Drenthe

Een excursie van 2,5 tot 3 uur in de mooie natuur rondom Exloo. We rijden meteen het natuurgebied in en komen in aanraking met de veelzijdige Hondsrug, de heidegebieden en de bossen. In de winter rijden we alleen een speciale Winter-excursie !
4.91 / 34 beoordelingen
per persoon
Nieuwe tour

Avond-excursie

Samen het bos in rijden met onze elektrische auto's als het donker wordt. Wie wil dat nou niet een keer meemaken... Ga in de zomer mee op deze avond-excursie van ca 2,5 uur. Zie hoe het in het bos en de heide langzaam nacht wordt.
5 / 4 beoordelingen
per persoon
Nieuwe tour

Wildpluk excursie

Een unieke wildpluk excursie van ruim 2,5 uur in de bossen rond Exloo. Onze deskundige gids Leah Groeneweg vertelt je welke bloemen en planten eetbaar zijn. Onderweg drinken we een wildpluk thee en na afloop krijg je recepten mee.
5 / 2 beoordelingen
per persoon
Speciaal

Reeën-excursie

Een unieke excursie die vanaf juli 2018 door Staatsbosbeheer wordt aangeboden - samen met de boswachter op zoek naar de reeën  !
4.5 / 2 beoordelingen
per persoon
Speciaal

Hunebed-excursie

Een excursie van bijna 4 uur, waarbij je rondrijdt in het 'hart' van de hunebed-cultuur van Drenthe. We bezoeken maar liefst 13 hunebedden, grafheuvels en de keientuin van het Hunebed-centrum. Deze excursie wordt beperkt georganiseerd of op verzoek voor groepen.
5 / 1 beoordeling
per persoon