Eko-Tours wint Zilver

Op 14 februari 2023 vond de uitreiking plaats van de leukste uitjes van Nederland. Een ‘wedstrijd’ georganiseerd door de ANWB waarbij per provincie en landelijk de leukste uitstapjes worden verkozen. Het is een echte publieksprijs waarbij gasten van de verschillende uitjes hun stem konden uitbrengen en mening konden geven.

Eko-Tours deed voor het eerst mee aan de verkiezing en won meteen zilver met een eindwaardering van het cijfer 9! De bezoekaspecten waarop de uitjes werden beoordelen zijn: aanbod van het product, de faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs kwaliteitverhouding en sfeer. Op al deze aspecten werd Eko-Tours bovengemiddeld gewaardeerd met cijfers van 8,7 tot 9,5.

De jury haalde enkele uitspraken en waarderingen van klanten aan:  ‘een fantastische ervaring’,  ‘alles super geregeld’,  ‘zeer klantgericht’,  ‘duidelijke uitleg en vriendelijk personeel’, ‘een fantastische dag gehad’,  ‘een uniek uitje dat je nergens anders vindt’.  En zo kunnen we nog wel even doorgaan met honderden positieve reacties.