Routebeschrijving praktische tipsEko-Tours Mammoet Safari

Bedankt voor je reservering voor Eko-Tours Mammoet-Safari. Op deze pagina tref je informatie aan over de gereserveerde excursie.

De Mammoet-safari van Eko-Tours vertrekt  vanaf het Hotel Eeserhof in Ees. Dit hotel ligt in de plaats Ees aan de doorgaande weg tussen de dorpen Borger en Ees /Exloo. Vrijwel alle actuele navigatiesystemen leiden je probleemloos naar het juiste adres:  Dorpsstraat 2, 9536 PD Ees.

Je komt met de auto

Vanaf de N34 uit noordelijke richting

Komende vanuit het noorden (Groningen/Gieten) op de N34, neem je de afslag Borger en rijd je naar het dorp. Bij de grote rotonde in het centrum ga je rechtsaf richting Ees. Na ongeveer 2 kilometer zie je aan de rechterkant het hotel. je kunt kosteloos parkeren naast het hotel.

Vanaf de N34 uit zuidelijke richting

Komende vanuit het zuiden (Emmen) op de N34, neemt u de afslag Exloo en gaat u op de rotonde via de parallelweg naar het dorp Ees.  Ga ca. 3 kilometer rechtdoor en aan de linkerkant ziet u hotel Eeserhof.

Let op! 

Op oudere navigatie-systemen kun je gestuurd worden naar de afslag Ees, maar die is al een paar jaar geleden weggehaald! Neem altijd vanuit het noorden de afslag Borger en vanuit het zuiden de afslag Exloo! Toch verkeerd gereden ? Keer nóóit op de N34, maar rij door naar de volgende afrit en pak de route weer op.

Parkeren en je ontvangst bij Hotel Eeserhof

Je rijdt op het parkeerterrein naast het hotel Eeserhof waar ruime mogelijkheden zijn voor het kosteloos parkeren van de auto.

Meld je bij de receptie van het Hotel voor de safari. Je kunt hierna  nog even van het toilet gebruik maken.

Op de afgesproken tijd zal de gids van Eko-Tours je ontvangen en meenemen naar de Mammoet-express. Je neemt plaats in deze voertuig-combinatie en de safari in het natuurgebied kan beginnen !

De gids brengt je na afloop natuurlijk weer terug bij hotel Eeserhof.

Enkele praktische tips en aanwijzingen

  • We rijden in een half-open auto en personenaanhanger (met een dakje), hou rekening met uw kleding dat je bij regen en wind niet helemaal droog blijft.
  • We rijden voornamelijk over zandpaden en bospaden; het kan erg stoffig zijn bij droog weer
  • Als je onderweg uitstapt in het bos, dan zijn stevige schoenen praktisch.
  • Hou rekening met je kledingkeuze. Hoewel de Mammoet Safari in de zomer is, kan het ook fris zijn.
  • Je zit ca. 1,5 uur stil in de Mammoet Express
  • Meenemen van een hond op de excursie is toegestaan, mits deze wordt aangelijnd tijdens het rijden en deze geen overlast of hinder veroorzaakt voor andere deelnemers (blaffen) of de natuur, of gevaar oplevert voor deelnemers of andere weggebruikers. De hond moet goed onder controle zijn en stil kunnen zitten.

We wensen je veel plezier op de unieke Mammoet Safari!