Als groep op excursie ?

Arrangementen en zakelijke excursies

Eko-Tours biedt via de kalender excursies aan met open inschrijving. Hier kun je 1 of meer ‘plaatsen’ reserveren op een tour en nemen er verschillende personen of gezinnen deel aan de excursie.

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen exclusieve excursies worden ingepland op afwijkende dagen en tijden. Ook kunnen diverse extra’s worden bijgeboekt, zoals bijvoorbeeld een lunch, picknick, afsluitend diner of BBQ of aanvullende activiteiten zoals een workshop, rondleiding of sportieve activiteit.

Bij het reserveren van een exclusieve excursie boek je voor de eigen groep een excursie met gids en eventuele extra’s. Hierbij boek je niet per deelnemer, maar voor de gehele excursie !

Er zijn 3 stuks 6-persoons auto’s ter beschikking. Maximaal kunnen er in een groep 19 personen mee in onze elektrische terreinwagens. In bijzondere gevallen kunnen we door het inhuren van een extra voertuig tot groepen van 23 personen gaan.

Het is ook mogelijk om met een kleinere groep (dan 10 personen) een exclusieve excursie te boeken. De kosten blijven in alle gevallen hetzelfde en is dus niet gerelateerd aan de groepsgrootte. Je reserveert dan de gehele excursie exclusief voor de eigen groep.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de excursies van Eko-Tours te combineren met andere activiteiten. Hiervoor gaat Eko-Tours de samenwerking aan met andere lokale aanbieders. Denk daarbij aan een lunch, BBQ, of sportieve activiteiten zoals (country)golf. Neem hiervoor contact met ons op en wij maken een maatwerk-aanbieding.

Zoek een tour

Boek en stap in!