100.000ste deelnemer

Zondag 1 september kon deze familie rekenen op gebak en (alcoholvrije) champagne op de excursie. Want in deze groep zat de 100.000ste deelnemer aan een tour of excursie bij Eko-Tours in Exloo. Een klein feestje waard!

Eko-Tours is in 2016 gestart met de excursies in de elektrische terreinauto’s rond Exloo. Aanvankelijk waren dit nog maar 2 excursies per week, die door de eigenaar Ruud Haak zelf werden verzorgd. Inmiddels zijn er 7 gidsen actief om de vele honderden excursies per jaar te verzorgen.

In de loop van de afgelopen jaren zijn we fors uitgebreid met vele andere elektrische voertuigen zoals diverse soorten E-choppers, E-bikes, E-Steps en de 45-km auto’s zoals de Eko-Carver en Eko-Rocks. Met al deze voertuigen doen de deelnemers een tour op eigen gelegenheid met een speciale app op de telefoon die naast de route ook nuttige en leuke informatie bevat onderweg.

Bijzonder trots zijn we erop dat we al jaren worden gewaardeerd door de gasten als leukste uitje op de Hondsrug op websites als Tripadvisor en Google Reviews, plus de vele positieve reacties op Facebook. En in dit voorjaar werden we door de ANWB uitgeroepen tot het allerleukste uitje van Drenthe – de ‘gouden award’.

Ter gelegenheid van de 100.000ste deelnemer zijn alle 3-uurs tours op de elektrische tweewielers in de maand september in prijs verlaagd!
Kijk op: https://eko-tours.nl/3-uur-tours/