Nieuwe tours dit najaar bij Eko-Tours

Nieuwe tours met Reeëm zoeken in Drenthe

Reeën spotten samen met de boswachter

In de bossen rondom Exloo leven veel reeën, maar dit schuwe dier laat zich niet zo snel zien. De ree leeft voornamelijk in het bos met open plekken en aangrenzende velden, maar soms is hij ook te zien in hoge heidevelden. Eko-Tours houdt dit jaar samen met een echte boswachter een Reeën Safari. Onze Eko-Explorers zijn fluisterstil en zo heb je samen met onze boswachter een grote kans om ze te spotten. Deze excursie wordt in 2016 maar eenmaal gehouden, dus wees er op tijd bij! De excursie begint om half 4 als het schemer wordt (want dan is de ree het meest actief) en we komen ongeveer een half uur na zonsondergang terug. Trek warme kleren aan en neem een verrekijker mee. Klik hier voor de tour.

De Sneeuw Safari

Ook in de winter zijn de bossen rondom Exloo en op de Hondsrug in Drenthe prachtig. Waren de winters vroeger nog streng en langer dan vandaag de dag, nu moet je direct genieten als de eerste sneeuw gaat vallen. Deze winter gaan wij ook rijden, want onze Eko-Explorers kunnen wel tegen een stootje en rijden ook prima als er sneeuw ligt. Bovendien komt u dan op plekken die je normaliter niet zelf zou kiezen. Gewoon omdat de afstand te voet veels te ver is, maar met Eko-Tours is het ineens veel dichterbij.
Dus trek je warm aan en geniet deze winter van onze Sneeuw Safari. We melden via onze website en Facebookpagina wanneer de Sneeuw Safari gereden wordt.

Reacties

Geef een reactie