There is nothing to show here!
Slider with alias trike not found.

De Eko-Trike

Onze Eko-Trike© is een bijzonder 100% elektrisch voertuig. Je staat erop en stuurt en ‘leunt’ je door de natuur.

De Eko-Trike valt onder de categorie snorfietsen en een rijbewijs voor brommer/scooter, motor of auto is verplicht. Het dragen van een helm is niet verplicht.

Je rijdt met de Eko-Trike op de fietspaden en soms op de openbare weg. De snelheid die je rijdt bepaal je zelf en is maximaal 25 km/uur.

Eko-Tours stippelt een excursie voor je uit die je langs de mooiste plekjes voert, en waarbij je op fietspaden of andere wegen rijdt waar dat ook mag.

De accu van de Eko-Trike heeft een bereik waarmee de excursie ook kunt uitrijden, als je je houdt aan de voorgeschreven route.

Bij de start van een excursie volgt een uitleg over de bijzonderheden van de Eko-Trike en de regels voor deelname.

Verzekering, eigen risico en borg

De voertuigen zijn door Eko-Tours WA-verzekerd. De deelnemers dragen zelf het risico op schade aan ons voertuig door eigen schuld tijdens een rit.  De deelnemer verklaart zich akkoord met dit risico en staat garant voor de eventuele kosten van door hem of haar veroorzaakte schades. Bij de start van de tour tekent de deelnemer een verklaring en is daarmee akkoord met dat risico

Bij de reservering van de tour wordt een borg in rekening gebracht van € 50,00 per voertuig.

De Eko-Trike - voor wie geschikt ?

Je mag op een Eko-Trike rijden als je in het bezit bent van een brommer/scooter-, motor- of autorijbewijs.

Er kan maximaal 1 persoon op de Eko-Trike rijden !

Het is wel even wennen om op deze Eko-Trike te rijden. We hebben gemerkt dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is. Je hebt een goed evenwichtsgevoel nodig. De bediening wordt bij aanvang door ons uitgelegd.

Voel je je onzeker op de Eko-Trike? Rijd er dan liever niet op om ongelukken te voorkomen. Wij controleren bij de start of je de Eko-Trike voldoende onder controle hebt.