Een unieke Tour met de Eko-Rocks

Verken de prachtige Hondsrug met deze unieke 100% elektrische Eko-Rocks©. Een fluisterstille en milieuvriendelijke manier om het gebied te ontdekken.

Heerlijk stil en relaxed rijd je samen door de natuur langs mooie plekken, door prachtige dorpjes, over de heide en door het bos en zo bezoek je de meest bijzondere punten op de routes. Wie weet kom je ook nog verschillende dieren of wild tegen onderweg!

Je wordt niet zomaar ‘het bos in gestuurd’. Nee… je krijgt van ons een route op je smartphone  mee om te volgen. Want daardoor rijd je een speciale tocht langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden en mis je niets van het moois dat de Hondsrug bij Exloo te bieden heeft.

Voor wie is de Eko-Rocks geschikt ?

Je mag in de Eko-Rocks rijden als je minimaal 21 jaar bent en in bezit bent van een auto-rijbewijs (B).

De tour in de Eko-Rocks is geschikt voor iedereen die in staat is om het voertuig te besturen en deze onder controle heeft; er is géén maximum leeftijd. Wel controleren wij bij de start of je de Eko-Rocks voldoende onder controle hebt.

Er kunnen 2 personen in de Eko-Rocks naast elkaar zittend mee met voldoende beenruimte.

Uitleg en ondersteuning

We beginnen natuurlijk met een uitgebreide uitleg van het voertuig. Dan mag je even op ons eigen terrein het voertuig uitproberen. Pas als je de Eko-Rocks onder de knie hebt, ga je op pad.

En heb je onverhoopt toch pech met een voertuig of andere problemen, dan helpen we je natuurlijk. Je krijgt een telefoonnummer van ons voor pech onderweg, we komen zo snel mogelijk je kant op om je tour af te kunnen maken.

Tijdsduur en afstand van de route

De excursie duurt bij benadering de tijd die is aangegeven. Hierbij is er rekening mee gehouden dat je op je gemak de excursie rijdt en op de diverse plekken stopt, de bezienswaardigheden bekijkt en informatie leest. Als je nergens stopt en aan één stuk door rijdt, duurt de tour korter.

De routes zijn zo opgezet dat de afstand met de acculading gerealiseerd kan worden. Het is daarom niet toegestaan om van de route af te wijken. We houden rekening met maximaal 30 minuten uitloop op je tour (als je een stukje verkeerd rijdt).

Breng je de Eko-Rocks veel later terug, bijvoorbeeld doordat een andere route is gereden, dan wordt hiervoor een meerprijs berekend (iedere 30 minuten uitloop is € 25,00 per voertuig).

Locatie Eko-Tours en praktische tips

Klik hier voor de route naar Eko-Tours en praktische tips.

Eko-Rocks ToursBOEK NU JE TOUR

[product_category per_page=”12″ columns=”3″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”eko-rocks”]

Boek een tour met de Eko-Rocks over de Hondsrug

  • Je boekt een tour met de Eko-Rocks© per auto.
  • Je kunt er met 2 personen in rijden en hebt veel ruimte.
  • Iedere bestuurder dient 21 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een geldig auto-rijbewijs (B).
  • De tour begint met een uitleg van het voertuig en de (verkeers)regels.

Over de unieke Eko-Rocks ?

Wil je meer weten over onze Eko-Rocks?  Klik dan hier

De route-app Spacetime Layers

Je rijdt de route met onze app Spacetime Layers op je smartophone. Op het voertuig zit een houder voor je telefoon. Bereid je alvast voor en installeer deze app op je smartphone. Lees hier hoe je dat doet.

Routes en lunchpakketten mogelijk

  • Met de Eko-Rocks© rijd je een van de uitgestippelde routes. Daardoor zie je de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. Van de routes kan niet van worden afgeweken.
  • Als je dat wilt kun je de tour aanvullen met een lunchpakket voor onderweg. Geef dit bij de reservering aan ons door.

Borg betalen

Wij hanteren een borg van €200,- per Eko-Rocks. De borg wordt vooraf bij de reservering betaald en na afloop door ons teruggestort.

Helaas zijn de transactiekosten van betalen en terugstorten van de borg met een creditcard erg hoog. We zijn daarom genoodzaakt om hiervoor administratiekosten in rekening te brengen als je betaalt met creditcard.

We rekenen hiervoor 4% van de het borg-bedrag en houden dat bij de terugbetaling van de borg in.

Voor betalingen met Ideal rekenen we geen extra kosten.

Let op:

Op de reserveringspagina zie je wanneer er excursies mogelijk zijn en hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.

Een geboekte tour gaat in principe altijd door. Uitzonderingen zijn extreem weer (onweer of hevige storm) of andere bijzondere omstandigheden.  Voor annuleren gelden daarom enkele regels.

Er is een route uitgezet langs mooie plekjes en bezienswaardigheden. Het kan voorkomen door evenementen, activiteiten of (weg)werkzaamheden dat een deel van de route niet gereden kan worden. Soms moet je zelf improviseren en een (klein) omweg bedenken. Dit is niet te voorkomen.