De Eko-Bike©

Wie wil dat nou niet… met een super stoere Eko-Bike© de natuur verkennen…. Een elektrisch ondersteunde fiets die een flinke afstand mogelijk maakt zonder dat je er moe van wordt.

De fiets heeft 7 versnellingen en met de krachtige elektromotor wordt fietsen een ontspannen avontuur. Met gemak rijdt je 25 km/uur door de natuur.

Je rijdt met de Eko-Bike© een mooie route over de Hondsrug langs diverse bezienswaardigheden en mooie plekjes, waarbij je op fietspaden of andere wegen rijdt waar dat ook mag.

De accu van de Eko-Bike© heeft een bereik waarmee de excursie ook kunt uitrijden, als je je houdt aan de voorgeschreven route. Maar … je kunt altijd verder fietsen als de accu te vroeg leeg is.

Bij de start van een tour volgt een uitleg over de bijzonderheden van de Eko-Bike© en de regels voor deelname.

Verzekering, eigen risico en borg

De Eko-Bikes zijn niet apart verzekerd; vergelijkbaar met een fietshuur. De deelnemers dragen zelf het risico op schade door eigen schuld tijdens een rit. De deelnemer verklaart zich akkoord met dit risico en staat garant voor de eventuele kosten van door hem of haar veroorzaakte schades. Bij de start van de tour tekent de deelnemer een verklaring en is daarmee akkoord met dat risico

Bij de start van de excursie wordt een borg gevraagd van € 50,00 per voertuig.

De Eko-Bike© - voor wie geschikt ?

Je mag op een Eko-Bike© rijden vanaf 10 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig. Er kan maximaal 1 persoon per Eko-Bike© mee !

Je krijgt bij de start een uitleg van deze bijzondere fiets.